Sista träningspasset

Denna varma dag tillängnades sista träningspasset med YA elit. Det blev ett dirtpass med spurter lite här och där.
Och skönt häng med polarna.


Andra dh tävlingen

Den här helgen körde andra cup tävlingen i stockholm med regn och rusk. Och oturligt nog för mig så glömde jag mina däck. Men fick låna ett par av kompisen Jakob och han bara med de åk två åk som behövs för att få tävla.

Kval=krash=sämst tid=starta först= ovetande om var man ligger.

Finalen gick väldigt bra med linjer och flyt. Dock så körde jag alldeles för sakta.

Borlänge

Idag cyklade jag ner till borlänge för att dirta lite. Blev riktigt jobbigt med tanke på vägen.

Nu känns det dock som att man börjar bli ilte sjuk så får nog ta det lite lungt med tanke på att det är cup-tävling i helgen.

Dh träning

Idag blev det dh träning uppe i lugnetbacken.

Kändes lite konstigt men det gick nog rätt bra.

Första pallplatsen!

Tredje plattsen i Vångas 4x. Råkade dock ställa mig på fel sida.Den här helgen invigdes swe DH/4X-cup. Tävlingen ägde rum nere i skåne i vångabacken med stålande sol och värme. Banorna var lite annorlunda jämfört med förra året.

4X banan hade två nya ofcamber kurvor. Och DH banan hade gjort en omdragning vid en stenhäll som var svår att köra ner för.

I 4Xen gick det riktigt bra och jag slutade på en tredje plats!

Medans det i downhillen inte alls gick bra. Med missar hela vägen ner och en dålig placering.

3 mil dh!

Idag kördes ett enduro lopp med downhill mer så orkar jag inte skriva. Hej då.


Hem ljuva hem :P

Nu så är man hemma igen efter en rolig träningshelg i huskvarna. Det blev en massa åkande på ett par riktigt roliga banor som dock var under minuten i längd.

Downhill

Idag blev det ett roligt downhill pass med både långa åk och parti träning.

Årets första dopp

Idag blev det dirt träning i Hosjö. Tog det rätt så lungt och jobbade på tekniken. Och efter det så tog de som var kvar lite längre ett dopp på vägen hem. Det var väldigt skönt och varmt när man väl doppat sig. Men badstunden varade dock inte särskilt länge.
Det gjorde dock torktiden för vi hade inga handukar eller badlakan. :)

Bmx

Idag så kördes det bmx inne på banan i främby. Dock så gick det inte så bra p.g.a. förkylningen som inte vill ge sig. Vi körde heat, en tio varvare tror jag och lite wheile teknik.

Pushbike

Idag blev det pushbike uppe på lugnet. Och det gick väl sisådär. Dock så var det grymt kul att få testa den nya DH-banan.


XCE

Idag kördes det backintervaller och XCE. Vilket vi körde efter platssiffra. Jag kom på en delad 4:e plats vid ihop räkningen dock så var det inte så dåligt för vi var tre som delade platsen.


Falun

Är man tillbaka i skolan och bostaden, efter en träningsspäckad påsklovsvecka hos föräldrarna. Nu är det skola under födelsedagen och sedan någon form av träning.

RSS 2.0