Morgon bmx!

Nu på morgonen så körde jag ett litet bmx pass. Vilket var skönt för man kom igång och blev pigg och orkar faktiskt göra någonting i skolan.
 Nu har man också börjat göra i ordning sig för att åka till mallis och träna i två veckor.


Hoppade entligen trippeln!

Idag har jag kört ett bmx pass och efter en veckas dålig sömn så gick det faktiskt bra. Körde först lite XC och sedan lite race intervaller. Och efter det lekte vi bara ett tag.

Det gick faktiskt så bra under lektiden att jag hoppade trippeln för första gången idag. Hoppet har mycket mindre än vad man trott. 
 
Sedan så fick en utav norrmännen iden att vi skulle köra bunny hop tävling. Riktigt kul var det. Slutade trea.


Nu ska jag städa lägenheten och sedan blir det kanske lite hockey hos cabbe.

Morgonpass

I morse blev det lite längdskidor innan skolan började. Och nu är man i plugget för att göra något möjligtvis. Och efter det blir det lite gymmande.


Vila

Idag blev det vilodag för min del. Har inte fått så mycket sömn denna veckan. Så det kändes helt rätt för tillfället.
Nu blir det film session med Marcus Ottoson. Och imorgon hade man tänkt att kolla på svenka skidspelen här i Falun.

//JK

Blivit privat tränare då.

Har man blivit privat tränare för harry då. Vet inte vad man ska tycka om det men det är väl bra kanske. Annars har man väl inte gjort så mycket mer än att träna idag. Samt ätit korv med bröd.

Tränat

Jaha då har man kört sitt pass för idag. Med lite gym samt bmx-bana börjar det kännas som om träningen ger resultat. För under bmx passet så gick det så fort att jag inte hann med att reagera på hoppet som kom efter att jag kört över trippeln.

Nu blir det lite våfflor samt macka till mat och sedan får vi se.
Chao!)

//JK


Hej!

Hej jag heter Johannes Karlberg och tävlar inom dowhill samt fourcross. Och här tänker jag försöka komma ihåg att blogga min framsteg samt aktiviteter på väg upp mot en elit karriär.

//JK

RSS 2.0